Joberty Zajednica – mjesto za IT razgovore

Novosti 6. tra. 2022

Otkako je Joberty nastao, naša misija je pomoći developerima da donose bolje odluke u karijeri. To je ono što nas motivira da pomičemo granice.

Dojmovi o IT tvrtkama

Na početku smo krenuli s anonimnim dojmovima o radu u IT tvrtkama, znajući da će ti značiti iskustva sadašnjih i bivših zaposlenika. Joberty je ubrzo postao glavno mjesto za razmjenu iskustava u IT zajednici.

IT poslovi

Zatim smo uveli IT oglase za posao, sa svim važnim parametrima pretraživanja. Ako aktivno tražiš posao, prije prijave imaš veću mogućnost informirati se. Tako te spajamo samo s tvrtkama koje ti zaista odgovaraju te time za 6 mjeseci ne moraš tražiti novi posao.

Zajednica

Sada predstavljamo treći stup naše platforme – Joberty Zajednicu! Mjesto za IT razgovore, gdje možeš započeti raspravu, razmijeniti iskustva ili zatražiti savjet o svemu što te zanima.

Otvorena za sve. Besplatna. Joberty Zajednica je namijenjena svim developerima.

Naša misija sada dobiva svoj puni značaj. Zato što znamo da nule i jedinice jedino imaju smisla kada ih developeri pišu, otvorili smo put izravnoj komunikaciji. Developeri se međusobno najbolje razumiju. Vjerujemo da će na svako tvoje pitanje zajednica imati najbolji odgovor.

Sve developere koje Joberty okuplja na platformi odlučili smo izravno povezati. Uz međusobnu podršku, svi zajedno možemo postići mnogo više.

Zato uključi se u razgovor! Čekamo te na Joberty Zajednici!

Nikola Mijailović

CEO, Co-Founder

Oznake

Joberty

Joberty je platforma za razmjenu iskustava iz IT zajednice.

Tvoja prijava je uspješno sačuvana!
Odlično! Kako bi imao pristup cijelom sadržaju bloga potrebno je izvršiti proces plaćanja.
Tvoja prijava je uspješna!
Tvoj nalog je aktiviran, sada imaš pristup cijelom sadržaju bloga.